Despre Noi

Oferim clientilor nostri sisteme profesionale de avertizare la efractie, avertizare la incendiu, control acces, supraveghere video si protectie perimetrala.

Dorim sa dam o noua dimensiune valorilor clientilor nostri oferind un pachet complet de servicii si solutii de securitate protejand oameni, proprietati, afaceri si valori.

Grupul nostru de firme va pune la dispozitie o retea profesionista de echipe specializate in activitatea de mentenanta si facility management de consultanta, proiectare, instalare si intretinere sisteme de securitate in dorinta de a raspunde cat mai exact tuturor necesitatilor clientilor.

Obiectivul general al departamentului de mentenanta si administrare este sa ofere cat mai multe servicii-suport si sa actioneze cu promptitudine la schimbarile si solicitarile pietei.

Oferta noastra este diversificata si flexibila in functie de cererile si nevoile clientului. Prestam servicii de audit la locatia dorita, servicii de evaluare a nevoilor, pe baza carora se va construi oferta.

Identificam permanent nevoile clientilor si le oferim solutii globale, servicii ireprosabile si produse de calitate, in conditii de profitabilitate.

Investim in tehnologii noi, in formarea si specializarea personalului, cu scopul de a creste beneficiul clientilor.

Clientii nostri beneficiaza de aportul unei companii cu experienta in prestare de servicii specializate, respectand standardele de calitate impuse de organizatii nationale si internationale.

Printre produsele noastre se numara: detectoare fum, sisteme de alarma, sisteme video, sisteme supraveghere video, sisteme control acces, sisteme control acces si pontaj, sisteme de alarmare, sisteme de detectie co, sisteme de alarma paradox, sisteme de alarma Dsc, supraveghere video, sisteme stingere incendii, centrala alarmare la incendiu, detector de miscare pentru exterior, centrala adresabila Bentel, sisteme avertizare la incendiu,

Lista noastra completa de servicii de securitate: supraveghere video bucuresti, control accesmonitorizare sisteme securitate, instalare sisteme de securitate, intretinere sisteme de securitate, mentenanta sisteme de securitate.

Profesionalismul si seriozitatea sunt valorile care ne impun in piata, iar promptitudinea ne diferentiaza de ceilalti jucatori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *